حمله هوایی رژیم اسرائیل به صیدا؛ ۳ شهید و هدف‌گیری یکی از فرماندهان حماس شهادت یکی از رهبران حماس در حمله رژیم اسرائیل به صیدا در جنوب لبنان حمله هوایی آمریکا به شمال یمن رسانه اسرائیلی: طرح اردوغان را در سوریه خنثی کردیم رسانه عبری: موساد وارد فاز عملیات ترور در یمن شده است پزشکیان در گفت‌و‌گو با ولیعهد عربستان: با هیچ کشوری سر جنگ نداریم اخراج چندین عضو از شورای امنیت ملی دولت ترامپ جنگنده‌های اسرائیلی ریف دمشق را بمباران کردند موضع گیری مسکو درباره تهدیدات ترامپ علیه تاسیسات هسته‌ای ایران پزشکیان در گفتگو با مهدی المشاط: انسجام، مانع ظلم دشمنان به مسلمانان خواهد شد شنیده شدن صدای انفجار قوی در دمشق ۲۴ شهید در حمله اسرائیل به مدرسه‌ای در شرق غزه بررسی آخرین همکاری‌های دو جانبه ایران و روسیه در دیدار تخت روانچی و رودنکو آغاز اخراج پناهجویان افغان فاقد مدارک قانونی از پاکستان ادعای یک خبرنگار آمریکایی درباره زمان آغاز مذاکرات ایران و آمریکا

آمریکا در«گزارش سالانه تروریسم» اتهامات علیه ایران را تکرار کرد

وزارت خارجه آمریکا در گزارش سالانه خود که با موضوع «تروریسم» منتشر می‌کند بار دیگر ایران را در کنار چند کشور دیگر به حمایت دولتی از «تروریسم» متهم کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۰ - ۲۵ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 16
کد خبر: ۱۱۳۹۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  وزارت خارجه آمریکا در گزارش سالانه تروریسم که امروز پنجشنبه منتشر شده اتهامات تکراری علیه ایران را تکرار کرده است.

 

وزارت خارجه آمریکا در این گزارش، حمایت ایران از گروه‌های مقاومت نظیر حزب‌الله و گروه‌های فلسطینی در غزه را به عنوان حمایت از «گروه‌های تروریستی» تفسیر کرده است.

 

وزارت خارجه آمریکا در بخش دیگری از این گزارش مدعی شده ایران صاحب یک برنامه سایبری تهاجمی است و از حملات سایبری علیه دولت‌های خارجی و شرکت‌های خصوصی حمایت کرده است.

 

تعریف آمریکا از مقوله «تروریسم» همواره مورد انتقاد کارشناسان بوده است. در سال‌های گذشته چنانکه سیاست‌هایی مانند حمایت آمریکا از فرقه منافقین و یا نقش این کشور در شکل‌گیری داعش نشان داده‌اند، «تروریسم» از نگاه واشنگتن نه بر اساس ملاک‌های واقعی شاخص این مفهوم بلکه بر اساس منافعی که برای آمریکا به همراه داشته تعریف شده و محک زده شده است.

 

کارشناسان می‌گویند عملکرد مقام‌های آمریکایی به وضوح نشان می‌دهد آنها ابایی از این ندارند که جنایت‌پیشگی‌های گروهی که با آنها دشمن مشترک دارند را «آزادی‌خواهی» و مقابله با داعش توسط کشورها و گروه‌های ناهمسو را «تروریسم» و «اقدام مخرب در منطقه» لقب دهند.

 

از همین روست که آمریکا در سال ۲۰۱۱ حاضر می‌شود فرقه منافقین را علی‌رغم سابقه آشکارش در کشتار غیرنظامیان از فهرست گروه‌های تروریستی خارج کند، یا در سال ۲۰۱۲ علی‌رغم علم به اینکه حمایت از معارضان مسلح سوری تشکیل گروهی مانند داعش را به همراه خواهد داشت، تداوم این سیاست را در دستور کار قرار می‌دهد و یا در سال ۱۹۷۹ به عنوان بخشی از «دکترین ریگان» حمایت از تروریست‌ها در افغانستان را پیگیری می‌کند.

 

واشنگتن، بعد از موفقیت‌های ایران و متحدانش در مقابله با تروریسم در عراق و سوریه تلاش خود را برای افزایش فشارها بر تهران و گروه‌های مقاومت افزایش داده است./فارس

ارسال نظر